De Expert Wijnbox

Gaat jouw hart sneller kloppen van topwijnen? Weet jij wel wat je uitkiest in het wijnschap, maar wil je ook graag verrast worden? Dan is De Expert de juiste keus voor jou!

  • Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Ook af te halen in onze winkel met € 10,- korting
Wissen

Gaat jouw hart sneller kloppen van topwijnen? Weet jij wel wat je uitkiest in het wijnschap, maar wil je ook graag verrast worden? Dan is De Expert de juiste keus voor jou!

Je ontvangt iedere 2 maanden:

> 3 luxe topwijnen van eigen import.
> Meer achtergrondinformatie in de vorm van een mooi vormgegeven kaarten.
> Een aromawiel waarmee je leert om de smaken die je proeft te kunnen benoemen.
> De verzendkosten zijn inbegrepen.

Als lid kun je de wijnen uit jouw pakket bijbestellen met extra korting. Maak daarvoor een account aan op onze webshop bij het afrekenen. Je kunt hier dan ook je abonnement pauzeren of stopzetten. Als je ingelogd bent zie je op de pagina Wijnbox de wijnen van de huidige periode.

Bij ons leer je niet alleen de wijn, maar ook de streek, het wijnhuis en de wijnmaker beter kennen. We delen onze eigen avonturen en kennis graag met je. Wil je nóg meer weten over ons of de wijnen? Check dan onze blog, Instagram en Pandora’s Bottle Wine Channel op Youtube.

Wanneer kan ik beginnen met proeven?

Je eerste box ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling. De daaropvolgende Pandora’s Wijnboxen ontvang je in de eerste week van de nieuwe tweemaandelijkse periode. De nieuwe periodes starten in februari, april, juni, augustus, oktober en december.

Zit ik ergens aan vast?

Opzeggen of pauzeren is geen probleem. Maar dan ook écht niet. Je kunt inloggen met je account op onze website en daar je abonnement inzien en altijd pauzeren of stoppen.

Heb je vragen? Check dan de FAQ of neem contact met ons op.

Andere Suggesties…

Winkelwagen