Vier Jaargetijden Voordeel Abonnement

Wil jij altijd de mooiste wijnen in huis hebben voor het jaargetijde? Met dit abonnement krijg je én de mooiste wijnen én de laagste prijs.

  • Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Ook af te halen in onze winkel met € 10,- korting
Wissen

Wil jij altijd de mooiste wijnen in huis hebben voor het jaargetijde? In de winter een hartverwarmende rode wijn om bij weg te dromen voor de openhaard en in de zomer een verfrissende witte wijn voor de picknick? Met dit abonnement krijg je én de mooiste wijnen én de laagste prijs. Vier keer per jaar krijg je een doos met zes verschillende wijnen voor het komende seizoen: begin maart, juni, september & december. Dit abonnement heeft geen uitgebreide infokaarten en mooi design, het is puur de beste wijn voor de laagste prijs.

Als lid kun je de wijnen uit jouw pakket bijbestellen met extra korting. Maak daarvoor een account aan op onze webshop bij het afrekenen. Je kunt hier dan ook je abonnement pauzeren of stopzetten. Als je ingelogd bent zie je op de pagina Wijnbox de wijnen van de huidige periode.

Bij ons leer je niet alleen de wijn, maar ook de streek, het wijnhuis en de wijnmaker beter kennen. We delen onze eigen avonturen en kennis graag met je. Wil je nóg meer weten over ons of de wijnen? Check dan onze blog, Instagram en Pandora’s Bottle Wine Channel op Youtube.

Wanneer kan ik beginnen met proeven?

Je eerste voordeelbox ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling. De daaropvolgende Pandora’s Wijnboxen ontvang je in de eerste week van de nieuwe driemaandelijkse periode. De nieuwe periodes starten begin maart, juni, september & december.

Zit ik ergens aan vast?

Opzeggen of pauzeren is geen probleem. Maar dan ook écht niet. Je kunt inloggen met je account op onze website en daar je abonnement inzien en altijd pauzeren of stoppen.

Heb je vragen? Check dan de FAQ of neem contact met ons op.

Andere Suggesties…

Winkelwagen