De Genieter Wijnbox

Ben je gepassioneerd wijnliefhebber of zoek je de perfecte wijn bij jouw fantastische kookkunsten? Dan is De Genieter de juiste keus voor jou!

  • Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Ook af te halen in onze winkel met € 10,- korting
Wissen

Ben je gepassioneerd wijnliefhebber of zoek je de perfecte wijn bij jouw fantastische kookkunsten? Dan is De Genieter de juiste keus voor jou!

Je ontvangt iedere 2 maanden:

> Drie heerlijke wijnen van eigen import.
> Meer achtergrondinformatie in de vorm van mooi vormgegeven kaarten.
> Een aromawiel waarmee je leert om de smaken die je proeft te kunnen benoemen.
> De verzendkosten zijn inbegrepen.

Als lid kun je de wijnen uit jouw pakket bijbestellen met extra korting. Maak daarvoor een account aan op onze webshop bij het afrekenen. Je kunt hier dan ook je abonnement pauzeren of stopzetten. Als je ingelogd bent zie je op de pagina Wijnbox de wijnen van de huidige periode.

Bij ons leer je niet alleen de wijn, maar ook de streek, het wijnhuis en de wijnmaker beter kennen. We delen onze eigen avonturen en kennis graag met je. Wil je nóg meer weten over ons of de wijnen? Check dan onze blog, Instagram en Pandora’s Bottle Wine Channel op Youtube.

Wanneer kan ik beginnen met proeven?

Je eerste box ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling. De daaropvolgende Pandora’s Wijnboxen ontvang je in de eerste week van de nieuwe tweemaandelijkse periode. De nieuwe periodes starten in februari, april, juni, augustus, oktober en december.

Zit ik ergens aan vast?

Opzeggen of pauzeren is geen probleem. Maar dan ook écht niet. Je kunt inloggen met je account op onze website en daar je abonnement inzien en altijd pauzeren of stoppen.

Liever een luxere box? Dan is De Expert wat voor jou!

Heb je vragen? Check dan de FAQ of neem contact met ons op.

Andere Suggesties…

Winkelwagen